O Schimbare de Direcție

Povestea noastră începe în 2015, dupa ce am plecat de la fostul loc de munca. Am lucrat timp de 15 ani în lumea televiziunii, iar de-a lungul anilor am experimentat multe aspecte diferite ale acestei industrii. Cu toate acestea, simțeam că este timpul pentru o schimbare, pentru ceva mai personal și mai creativ.

Am plecat de la locul de muncă în televiziune pentru a ma dedica mai mult afacerii noastre în domeniul detailing-ului auto.

Căutarea pentru Ceva Unic

Cu gândul de a oferi clienților noștri mici cadouri personalizate, am început să căutăm opțiuni de brelocuri din piele. Cu toate acestea, nu am găsit nimic care să corespundă așteptărilor noastre. Tot ceea ce era disponibil pe piață părea lipsit de personalitate și autenticitate, iar asta ne-a determinat să luăm o decizie îndrăzneață: să încercăm să creăm noi aceste obiecte.

Inspiratia mea​

Pentru mine, inspirația vine din natură, din istorie și din tradițiile culturale ale diferitelor comunități. Ador să mă plimb în natură și să observ texturile, culorile și modelele care mă înconjoară. Aceste elemente se regăsesc deseori în design-ul obiectelor mele.

Ce înseamnă pentru mine să lucrez cu pielea

Lucrul manual cu pielea în stilul tradițional este mult mai mult decât o simplă activitate pentru mine; este o formă de exprimare a creativității mele, o modalitate de a mă conecta cu tradițiile și meșteșugurile din trecut și o oportunitate de a crea obiecte care să aibă o valoare autentică și durabilă.

Fiecare obiect pe care îl creez este unic și poartă cu el amprenta mea personală. Lucrez cu atenție la fiecare detaliu, de la alegerea pielii și tăierea ei la cusături și finisaje. Mă bucur de fiecare moment petrecut în atelier, în care simt cum mâinile mele dau viață materialelor și transformă pielea în obiecte frumoase și funcționale.

Misiunea Noastră

 Pentru viitor, îmi doresc să continui să învăț și să evoluez în arta prelucrării pielii. Este o plăcere pentru mine să creez obiecte din piele care să dureze o viață, obiecte care să își păstreze valoarea și frumusețea pe măsură ce trec anii.

Astăzi, misiunea noastră este de a oferi produse din piele de calitate, create manual, care aduc o notă de autenticitate și frumusețe în viața clienților noștri. Pasiunea noastră pentru piele și pentru lucrul manual ne-a inspirat să dezvoltăm o gamă variată de produse, de la brelocuri și portofele la curele și genți, toate realizate cu măiestrie și cu atenție la detalii.

Suntem bucuroși să împărtășim această călătorie cu voi și să vă oferim obiecte din piele care vor aduce frumusețea și autenticitatea în viața voastră. Vă invităm să explorați produsele noastre și să ne contactați cu orice întrebări sau cerințe speciale.

Cu pasiune și creativitate,

Dragotescu Cosmin
artizan Malva Leather

 

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.

Din cauza numărului mare de comenzi și a perioadei aglomerate a sărbătorilor, comenzile plasate incepand cu data de 19.12.2023 vor fi livrate după Crăciun.

Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere și vă dorim sărbători fericite și pline de bucurie!

Despre Noi

Ne desprindem de mentalitatea producției în masă și punem accentul pe artizanat și personalizare.

La fel cum se practica în tipografie, și noi selectăm cu atenție fiecare literă, până când cuvântul dorit prinde viață. Metoda noastră de personalizare este debosarea, o tehnică tradițională utilizată de-a lungul timpului pentru a adăuga unicitate produselor din piele. Pentru a oferi o vizibilitate sporită, putem adăuga folie argintie sau aurie.