Garantie pe viata

Produsele noastre sunt creații atemporale, menite să treacă de la o generație la alta, datorită manufacturării noastre tradiționale care respectă metodele și tehnicile stravechi.

Această garanție pe viață acoperă eventualele defecte de material sau de execuție și nu se aplică în cazul în care daunele sunt cauzate de utilizare abuzivă, neglijență sau uzura normală.

Așadar, în cazul în care apare o subțiere a aţei într-o zonă expusă la frecare intensă vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul pentru a repara. Dorim să ne asigurăm că sunteți pe deplin mulțumit, însă vă reamintim că uzura normală sau factori precum expunerea îndelungată la soare „pe câmp, timp de un an” nu sunt acoperite de garanție.

Ce nu acoperă garanția?

Datorită faptului că folosim doar piele Full Grain pentru confecționarea portofelelor noastre, culoarea acestora va suferi modificări în timp. Din acest motiv, garantia noastră nu acoperă schimbarea culorii. În plus, chiar și portofelele vopsite de noi își vor schimba treptat culoarea odată cu trecerea timpului.
Schimbarea culorii (dezvoltarea patinei) nu reprezintă un defect, ci este chiar unul dintre motivele principale pentru care clienții aleg produsele noastre. Această transformare naturală a culorii în timp conferă caracter și autenticitate produselor noastre, reflectând frumusețea evolutivă a materialului pe care-l folosim. Astfel, portofelele noastre și proprietarii lor îmbătrânesc împreună, creând o legătură unică și o poveste personală care se desfășoară în fiecare pată și fiecare nuanță.

Petele cauzate de apă, bere, vin, transpirație sau orice alt lichid. Orice deteriorare a pielii sau a căptușelii cauzată de obiecte sau suprafețe ascuțite. De exemplu, zgârieturi provocate de cuie, chei, pixuri sau orice obiecte ascuțite. Dacă deteriorați accidental pielea obiectului dvs., suntem bucuroși să vă ajutăm să o revitalizați, dar acest serviciu nu este gratuit.

Dacă există vreo neliniște legată de produsul achiziționat, precum discrepanțe în ceea ce privește culoarea, aspectul, greutatea sau funcționalitatea, suntem aici pentru a rezolva această situație într-un mod just și eficient. Contactați-ne în termen de 14 zile și vă vom oferi opțiuni precum un credit în magazin, un schimb sau o rambursare integrală, acoperind costurile aferente.

Suntem aici pentru a vă asculta și a răspunde întrebărilor și îngrijorărilor dumneavoastră referitoare la piele sau manopera. Înțelegem că nu întotdeauna reușim să fim perfecti și de aceea apreciem sugestiile dumneavoastră. Vă încurajăm să ne împărtășiți experiența dumneavoastră și să ne ajutați să facem produsele noastre și mai bune pentru voi.

Dacă aveți unul dintre modelele noastre fabricate din piele tăbăcită vegetal, vă recomandăm să luați măsuri de protecție împotriva ploii(umiditatii), utilizând un produs special pentru impermeabilizare și să hidratati pielea cel puțin o dată pe an. Pielea tăbăcită vegetal are o sensibilitate mai mare la petele de apă. În schimb, pielea tăbăcită cu crom, este rezistentă la neglijență, dar ar trebui să fie ingrijita cu balsam la intervale de 12-18 luni.

Politica noastră de returnare a banilor în 14 zile

În era achizițiilor online, ne-am obișnuit cu cumpărăturile de la distanță. Faptul că nu le puteți vedea, atinge sau proba poate ridica unele îndoieli. De aceea, în situația în care primiți produsul și constatați că este prea mare, prea mic, prea greu sau inconfortabil, vă rugăm să ne contactați în termen de 14 de zile, iar noi vom accepta returnarea acestuia fără nicio întrebare suplimentară. Singura cerință este să suportați costurile de transport pentru returnare.

Ne-am confruntat în trecut cu situații în care unii clienți comandau mai multe produse în diferite culori, alegeau una preferată și ne returnau restul produselor pe banii noștri. Ca o companie de dimensiuni mici, a fost dificil pentru noi să acoperim astfel de costuri. Vă asigurăm că suntem o echipă dedicată, dar acesta nu este doar un hobby pentru noi. Sperăm că veți înțelege situația noastră și apreciem colaborarea și înțelegerea dumneavoastră.

Atentie!

Prin OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, în cazul achiziționării de produse din magazinele online, se stabilește dreptul cumpărătorilor de a le returna în cel mult 14 zile, fără a motiva decizia.

Prin excepție, legea stabilește că, în cazul în care cumpărătorul optează pentru achiziționarea unor produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar”, acestea nu pot fi returnate în cele 14 zile.
Așadar, legea tratează diferit produsele de serie de cele care au suferit modificări, fie prin personalizare, fie prin execuția lor, realizată conform unor cerințe particulare, solicitate de cumpărător.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.

Din cauza numărului mare de comenzi și a perioadei aglomerate a sărbătorilor, comenzile plasate incepand cu data de 19.12.2023 vor fi livrate după Crăciun.

Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere și vă dorim sărbători fericite și pline de bucurie!

Garantie pe viata

Ne desprindem de mentalitatea producției în masă și punem accentul pe artizanat și personalizare.

La fel cum se practica în tipografie, și noi selectăm cu atenție fiecare literă, până când cuvântul dorit prinde viață. Metoda noastră de personalizare este debosarea, o tehnică tradițională utilizată de-a lungul timpului pentru a adăuga unicitate produselor din piele. Pentru a oferi o vizibilitate sporită, putem adăuga folie argintie sau aurie.