LIVRARE

Livrarea se efectueaza prin curier rapid in termen de 3-14 zile lucratoare. De sarbatori si in perioadele de reduceri,termenul de livrare se poate prelungi. Pentru restul comenzilor sub aceasta valoare se percepe o taxa de 17 lei + 3 lei pentru metoda de plata ramburs la curier. Livrarile se fac doar in zilele lucratoare de luni pana vineri in intervalul orar 10 – 18.

Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa specificata de dumneavoastra este gresita etc), veti fi contactat telefonic de catre curier. Daca nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele raman la curierul zonal 7 zile, dupa care revin la Expeditor.

Nu suntem raspunzatori pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de urmatoarele situatii/circumstante independente de vointa noastra, dar nelimitandu-se la acestea:

blocaje rutiere (caderi de copaci, stanci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei;

caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus;

cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc;

cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc;

nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti.

POLITICA RETUR

Cum sa schimbi sau sa returnezi:

Trimite un email la office@coloniamalva.ro cu numele pe care a fost plasata comanda, optiunea ta retur – schimb de produs sau restituirea banilor, optiunea transport retur – sa iti ridicam returul (cost 25 Lei) sau returnezi pe cont propriu, si IBAN cont bancar, daca doresti restituirea valorii comenzii. Putem restitui valoarea comenzii doar catre persoana care a plasat comanda.

Daca doresti sa expediezi produsul retur pe cont propriu, trimite coletul la adresa  Str.Crisului Nr.11, Craiova, Jud. Dolj, tel. 0766712568

Atentie, pot fi returnate numai produsele aflate in aceeasi stare in care au fost livrate si indeplinesc conditiile de retur de mai jos.

Cumparatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

Coletele prezinta deteriorari severe;

Produsele au fost livrate / facturate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat. Cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de client.

Produsele prezinta defecte de fabricatie;

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris Vanzatorului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in scris, in termen de 14 zile de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. in acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Cumparatorului.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original, cu factura atasata, sa nu prezinte urme de uzura fizica sau deteriorare.

Produse care nu pot fi returnate:

produsele aflate la promotii, care beneficiaza de discount-uri; aceste produse pot fi schimbate doar cu alte produse la un pret similar.

produsele personalizate. Va rugam sa aveti in vedere ca aceste produse sunt create dupa configuratiile specificate de dumneavoastra, deci nu pot fi schimbate / returnate.

Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Cumparatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Cumparator. in cazul in care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

in cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar in contul indicat de Cumparator in cel mult 14 de zile de la primirea produsului returnat.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.

Din cauza numărului mare de comenzi și a perioadei aglomerate a sărbătorilor, comenzile plasate incepand cu data de 19.12.2023 vor fi livrate după Crăciun.

Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere și vă dorim sărbători fericite și pline de bucurie!

Livrare și retur

Ne desprindem de mentalitatea producției în masă și punem accentul pe artizanat și personalizare.

La fel cum se practica în tipografie, și noi selectăm cu atenție fiecare literă, până când cuvântul dorit prinde viață. Metoda noastră de personalizare este debosarea, o tehnică tradițională utilizată de-a lungul timpului pentru a adăuga unicitate produselor din piele. Pentru a oferi o vizibilitate sporită, putem adăuga folie argintie sau aurie.